Mikstury, nalewki, babcine przepisy...

Mikstury, nalewki, wyciągi roślinne, naturalne syropy, receptury prababek...

Rozmawiając w Wami, często dzielicie się swoimi wyjątkowymi miksturami na podwyższenie odporności.

Miód z czosnkiem i imbirem

Pyłek z wodą i chlorellą

Wyciskany sok z kurkumy, imbiru plus miód

Sok z brzozy plus miód

Koktajl: zmielony pyłek, seler, jabłko, jarmuż

Miód +pyłek+propolis+cytryna

I wiele innych…

Może kiedyś uda mi się wszystkie spróbować

Cieszy mnie, że wybieracie naturalne sposoby leczenia, czy wzmacniania organizmu.

Bo w Naturze jest ogromna siła!

U nas często króluje mikstura z propolisem.

Wieczorem do letniej wody dodajemy łyżeczkę pyłku i łyżeczkę miodu. Przez noc rozpuści się, dzięki czemu pyłek będzie o wiele lepiej przyswajalny przez nasz organizm. Rano dodajemy letniej wody, 5 kropli propolisu oraz wyciskamy cytrynę. To pijemy na czczo.

Taką miksturę stosujemy przy przeziębieniach, osłabienia organizmu lub jako 2 tygodniową kurację wzmacniającą przed okresem jesienno-zimowym.

Ale w naszej diecie nie może również zabraknąć pierzgi, którą stosujemy prawie codziennie, aby dostarczyć wszelkich niezbędnych witamin i minerałów. Taki naturalny suplement diety.

Bo zdrowie najważniejsze!

Powiązane produkty

Komentarze (0)

Brak komentarzy w tym momencie.